2021... İhracat Faaliyetlerimiz

Okumuşlar Yapı A.Ş. olarak ihracat departmanımız 2020 yılının sonlarında faaliyetlerine başladı. Tecrübeli ve alanında uzman ihracat personeli ile 9 ay gibi kısa bir sürede 500.000 USD’ye yakın ihracat yaparak, başlıca Avrupa Birliği, Balkan ve Afrika ülkelerinde bulunan sektör paydaşlarını Seramik, Granit, Armatür, Vitrifiye ve Yapı Kimyasalları gibi %100 Türk Malı ürünler ile buluşturdu.

Paket hizmet desteğimiz ile farklılık yaratarak müşterilerimizin tek yerden bir çok ürün gamını tedarik etmeleri, içinde bulunduğumuz Covid 19 Pandemisinin açmış olduğu yaraları bir nebze olsun hafifletme konusunda atmış olduğumuz küçük bir adımdır.

Bir Türk müteşebbisi olarak ürünlerimizi ve hizmetlerimizi tüm dünyaya tanıtıp, Türk mallarının kalitesini fark etmelerine olanak sağlamaktan gurur ve memnuniyet duyuyoruz. 

Ekonomimizin can damarı ihracata katkı sunarak ülke ekonomisine faydalı olmak ve bu amaçla ihracat departmanımıza gerekli desteği sağlamak şirket politikamızın ayrılmaz bir parçasıdır.

Bu bakış açısıyla hızla dijitalleşen dünyaya uyum sağlayabilmenin oldukça önemli olduğuna inanan Okumuşlar Yapı A.Ş. E-ihracat konusunda da çalışmalar gerçekleştirmekte, çok yakın zamanda ürünlerini, internet aracılığı ile ülke içi/dışı kanallardan da müşterilerine ulaştırmayı planlamaktadır.

Okumuşlar A.Ş.

Sizlerle tanışabilmek için iletişim formunu doldurmanız yeterli.